Over Dewitte

Uw trap, onze expertise
DEWITTE is dé referentie voor het maken van stalen trappen. Onze vakmensen gaan elke dag opnieuw op zoek naar oplossingen om van uw trap het pronkstuk van uw woning te maken. U heeft daarbij ook de keuze uit verschillende materialen waaronder glas, hout, natuursteen of zelfs aluminium. Wij staan op onze beurt steeds garant voor een exlcusief ontwerp en een perfecte afwerking.

Mooi en functioneel interieur
U houdt van een harmonieus interieur? Wij helpen u uw eigen woonconcept door te trekken doorheen uw volledige interieur. Dit met het oog op functioneel en tijdloos design. Naast poorten en hekken, balustrades en carports, ontwerpen wij samen met u diverse meubelen op maat. Want uw interieur is ons project.

Vakmanschap en unieke knowhow
Onze vakmannen beschikken over een unieke knowhow en hebben doorheen de jaren een ongekende expertise opgebouwd. Bij DEWITTE draait het om vormen en materialen die we gericht inzetten voor uw persoonlijk project. Onze producten worden vervaardigd in ons atelier en worden vervolgens door onze eigen vakmannen geplaatst. Telkens met oog voor detail en in functie van het beste resultaat.

Dewitte Trappen-Maatwerk